دوره حکمت و استراتژی برای نوجوانان مدرسپایه است. بنابراین دوره تربیت مدرس، رکن اصلی این نهاد آموزشی و تربیتی است. شرکت در این دوره به صورت حضوری است. اما تدریس، منوط به شرکت حضوری نیست. هر کس محتوای تدریس شده را مطالعه کرده و بیاموزد میتواند آماده تدریس شود.
نهادسازی کنید؛ هر کجای ایران و جهان هستید یک دوره تربیت مدرس ایجاد کنید. همین الان دوره جدید خود را ثبت کنید
هر جایی میشود دوره را برگزار کرد؛ مسجد محل، پایگاه بسیج، فرهنگسراها، در خانه، و هر جایی که بشود چند جوان را گرد همآورد.
هر جوانی که میخواهد در رشد نسل آینده سهیم باشد میتواند در دوره شما شرکت کند. ممکن است برخی از ایشان پس از 20 یا 30 جلسه که از دوره طی شود، آماده تدریس به کودکان شوند که نورٌ علی نور میشود.
اگر خودتان یا دوست دیگری هست که از سوی اندیشسرا معرفی شود، میتواند مدرس دوره قرار گیرد. اما اگر چنین فردی را نداشتید، نگران نشوید. شما میتوانید اصل ویدیوی جلسات استاد را برای حاضرین پخش کنید تا مستقیماً از محتوا بهره ببرند.
تا اتمام پخش و تدریس تمام جلساتی که استاد عباسی در دوره اصلی تدریس کردهاند، دوره شما میتواند ادامه یابد.
هر آن چه مدرسان برای تدریس لازم دارند اینجاست. اگر هم مدرس نیستی و میخواهی مدرس شوی، برو بخش بعدی
در این بخش همه ابزارهای کمک آموزشی که مدرس برای تدریس نیاز دارد شامل تصاویر، داستانها، فیلمها، کلیپها و ... که برای تدریس در کلاس لازم هستند به صورت دستهبندی شده تجمیع گردیده، و به سهولت قابل جستجو و استفاده هستند.
در این بخش آداب تدریس، و ملاحظات مربوط به تعامل با آموزهگیران، اولیاء و کادر مدرسه و مدیران مربوطه بیان شده است. مطالعه این بخش برای مدرسین ضروری است.
حکمت دریای بیکرانی است که انتها ندارد. اقتضاء تداوم مسیر در وادی تدریس استراتژی برای کودکان، پویایی است. به مجرد ایستا شدن در مسیر، اصل صیرورت و شدن نقض میشود. مدرسین لازم است با سازوکارهای ذکر شده در این بخش آشنا شده و آنها را پی بگیرند.
گواهی تدریس صرفا برای کسانی صادر میشود که توفیق تدریس پیدا کردهاند. مسئول دوره، گزارش تدریس مدرسین را به مسئولین اندیشسرا تحویل میدهد. پس از ارزیابی، گواهی تدریس برای ایشان صادر میشود.
برای تدریس حکمت و استراتژی برای کودکان حتما لازم نیست معلم رسمی باشید یا سابقه تدریس داشته باشید. فقط کافیست طبق چارچوبی که دوره برای شما تعریف میکند همراه ما باشید.
اگر نمیتوانید در دوره اصلی استاد به صورت حضوری شرکت کنید، سه راه دارید:
1- به صورت خودآموز، ویدیوهای جلسات دوره اصلی را مطالعه کنید.
2- در یکی از دورههایی که نزدیک شما برگزار میشود شرکت کنید. از «اندیشسرا» بپرسید.
3- خودتان یک دوره جدید ایجاد کنید.
معمولا 20 یا 30 جلسه از دوره را مطالعه کرده باشید، آماده تدریس میشوید.
به بخش «شیوه تدریس» .مراجعه بفرمایید
هر کجا هستید و میتوانید تعدادی کودک را گرد هم آورید میتوانید تدریس به ایشان را آغاز کنید
در مسجد محلهتان، پایگاه بسیج، فرهنگسرای محلتان، یا حتی در خانه خود یا خویشانتان میتوانید بچههای خود، همسایه و اقوام را گرد هم آورید.
محتوایی که باید هر جلسه تدریس شود و شیوه ارائه آن در هر جلسه توسط استاد به دقت بیان شده است. ابزارهای کمک آموزشی را از «اینجا» بردارید.
با توکل به خدا از رویکرد آیتمدار شروع به تدریس کنید و به ترتیب طبق سطحبندی پیش بروید.
اگر مخاطب شما سنین بالاتر هستند یا ترکیبی از سنین مختلف هستند، حتما برای مشاوره از مشاورین دوره در اندیشسرا بهره ببرید.
تدریس مباحث دوره به صورت منضبط و بر اساس سرفصلبندی و سطحبندی باید انجام بگیرد. هر سطح معادل یک پایه تحصیلی در دوران ابتدایی است.